Jump to content

Site Navigation

Main
· Home
· Forums
· Downloads
· Members

Diablo 3 Wiki
Coming Soon...

Diablo 2 Character Guides
· Amazon Strategies
· Assassin Strategies
· Barbarian Strategies
· Druid Strategies
· Necromancer Strategies
· Paladin Strategies
· Sorceress Strategies
· Mercenary Guide

Diablo 2 Items
· Unique Items
· Set Items
· Regular Items
· Runes
· Rune Words


Donate



Donators:
· cow-sniperz
· Elfangor
· HOFX
· killen4fun
· Dingle


- - - - -

Plugy V10.00 - Realm & Ladder Features In Single Player


  • Please log in to reply
127 replies to this topic

#101 SS

SS

    Moderator

  • Moderators
  • 4,592 posts
  • Gender:Male
  • Location:NL SSofD Roc-Travis
  • D2 Realm:US West

Posted 15 February 2011 - 01:48 PM

View Postboone222, on Feb 15 2011, 12:44 PM, said:

If ur referring to edgeofnowhere They kinda shun single player stuff.

Ya they feel like its below them to hack SP, whats the point...

View PostDan, on Feb 5 2012, 07:12 PM, said:

View PostSS, on Feb 6 2012, 11:15 AM, said:

My second favorite site has been down since yesterday. Or maybe I was banned.
You can get banned from 2girls1cup?

View Postcow-sniperz, on Aug 14 2011, 11:43 AM, said:

I think every argument on this site circles back to jacking-off. GG guys.
Posted Image

#102 MattNo5ss

MattNo5ss

    Moderator

  • Moderators
  • 945 posts
  • Gender:Male
  • BattleTag:MattNo5ss#1850

Posted 16 February 2011 - 10:54 PM

View Postboone222, on Feb 13 2011, 02:31 AM, said:

Everything in d2 folder is default. D2nt doesn't install anything in d2. It runs seperate and uses a path to run the loader.

What D2 files does d2nt load? Maybe it's loading the wrong files with PlugY installed? If so, maybe it could be fixed with a path change or reorganization of the D2 install directory.

#103 boone222

boone222

    Peasant

  • Members
  • 9 posts

Posted 17 February 2011 - 12:56 PM

tryed redirecting the path to plugy. And it will open it......a new d2 window every 3 seconds lol

#104 The_Ragnar_Tank

The_Ragnar_Tank

    Peasant

  • Members
  • 1 posts

Posted 07 April 2011 - 01:13 AM

I cant install plugy. I'm not getting any installer. I was planning on using it with a mod: Median. Checking if it was compatible with MedianXL was the first thing I did and it is. Can someone help me?
(I downloaded the Zip)
Message I'm getting when I press Plugy.exe

"Checking library memory check failed"

#105 cheddar420

cheddar420

    Aristocrat

  • Moderators
  • 2,654 posts
  • Gender:Male
  • Location:nj
  • D2 Realm:US East

Posted 07 April 2011 - 03:28 PM

I can't help you with the zip, you have to know where to put the files and its been awhile since I last played with a mod. I'd suggest downloading the author recommended version. It comes with an installer and should install itself perfectly fine.
If you didn't read the whole post then don't bother responding.


TL;DR Don't bother responding.

#106 ratapwnz

ratapwnz

    Peasant

  • Members
  • 1 posts

Posted 13 June 2011 - 01:10 AM

Hi.
I have diablo 2 version 1.11. I laod game from D2Loader because there is no way to get d2 CD in my country :) And i have windows 7.
I run diablo without problems, but when i instal plugy (without any errors) and try to run but nothing happens. Just my cd-drive make sound like when cd reading. No error mesages, just nothing. I will glad to get any help. thx.

#107 Joe_Dirte9

Joe_Dirte9

    Peasant

  • Members
  • 1 posts

Posted 01 November 2011 - 12:09 PM

every time i try to use my plug-y shortcut it says "Checking Library Memory Check Failed"

How do i get this to go away so i can use plug y....it wont even let me load the game using plug-y

#108 Alustor

Alustor

    Peasant

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 December 2011 - 11:57 AM

i get the error "Checking library memory check failed." what do i do???

#109 MattNo5ss

MattNo5ss

    Moderator

  • Moderators
  • 945 posts
  • Gender:Male
  • BattleTag:MattNo5ss#1850

Posted 17 January 2012 - 06:19 PM

View PostJoe_Dirte9, on Nov 1 2011, 02:09 PM, said:

every time i try to use my plug-y shortcut it says "Checking Library Memory Check Failed"

How do i get this to go away so i can use plug y....it wont even let me load the game using plug-y

View PostAlustor, on Dec 15 2011, 01:57 PM, said:

i get the error "Checking library memory check failed." what do i do???

I'm a little late to the party... :happy:

These issues are most likely due to patch 1.13d which PlugY doesn't support currently. The only work around is to have two separate D2 installs, one for PlugY and one for Bnet. The install for PlugY needs to be updated no further than 1.13, while the Bnet install has to be updated to 1.13d.

#110 ethernut

ethernut

    Peasant

  • Members
  • 3 posts

Posted 20 January 2012 - 07:58 AM

:happy: Hi guys , Been playing D2 since it came out but I'm new to modding and to the site , I have a few questions you whoever can help me . I have D2 loader with LOD 1.13 , I downloaded PlugY v. 10.00 for 1.13 I have it running after a couple quick fixes following peoples post on here thanks BTW . I make a portal to uber Trist fine when I go to use the portal my game freezes up and have to Ctl. Alt. Delete out there was an error there but could not see what it said ( it closed when I Ctl. out ) One more quick question for ya , For some reason I cannot open the cow level on any difficulty , I try to Transmute the wirt leg and tome of town portal in Rogue camp , it says "I cant do that" Thank you for your time Old wise one looking forward to owning the three amigos , Btw Im using Hero Editor But i made a new Toon for PlugY


The error I got was when i try to go into the portal , UNHANDLED EXCEPTION
ACCESS_VIOLATION (c0000005)

#111 SS

SS

    Moderator

  • Moderators
  • 4,592 posts
  • Gender:Male
  • Location:NL SSofD Roc-Travis
  • D2 Realm:US West

Posted 20 January 2012 - 08:59 PM

you killed the cow king with that character.

As for the pluggy error I don't know I haven't played diablo in over a year.

View PostDan, on Feb 5 2012, 07:12 PM, said:

View PostSS, on Feb 6 2012, 11:15 AM, said:

My second favorite site has been down since yesterday. Or maybe I was banned.
You can get banned from 2girls1cup?

View Postcow-sniperz, on Aug 14 2011, 11:43 AM, said:

I think every argument on this site circles back to jacking-off. GG guys.
Posted Image

#112 ethernut

ethernut

    Peasant

  • Members
  • 3 posts

Posted 21 January 2012 - 02:45 AM

Ya I just started playing again after about 4 years myself , the mods are making it interesting again .

#113 SS

SS

    Moderator

  • Moderators
  • 4,592 posts
  • Gender:Male
  • Location:NL SSofD Roc-Travis
  • D2 Realm:US West

Posted 23 January 2012 - 04:14 PM

Thats good that it is more interesting for ya.

I started playing a game called Fate, the cursed king. It is a diablo wannabe. Does a decent job but it is a dungeon crawler and gets kinda boring pretty quick. But you can have a pet and up to 3 mercs at once, and 4 summoned animals/creatures.

View PostDan, on Feb 5 2012, 07:12 PM, said:

View PostSS, on Feb 6 2012, 11:15 AM, said:

My second favorite site has been down since yesterday. Or maybe I was banned.
You can get banned from 2girls1cup?

View Postcow-sniperz, on Aug 14 2011, 11:43 AM, said:

I think every argument on this site circles back to jacking-off. GG guys.
Posted Image

#114 ethernut

ethernut

    Peasant

  • Members
  • 3 posts

Posted 23 January 2012 - 05:39 PM

is fate an online only or does it have a single player mode?

#115 ReDragon

ReDragon

    Peasant

  • Members
  • 1 posts

Posted 10 April 2012 - 08:23 AM

Hey people how's it going?

Have a couple of questions for anyone who may be able to help

I'm playing with D2SE loader, with plugy v10 using 1.13c LOD Vanilla, with no other mods.

My question is as follows : In my PlugY folder I have 3 icons which look like a notepad page with a yellow gear on them, is this the .ini file?

If so which do I fiddle with to customise my game?

They are named as follows : PlugY - PlugYDefault - PlugYFixed

I changed the NBPlayersByDefault to 2 as I am playing a TCP game with a family member in the same house and I think it worked. I say think because I only considered this course of action just before starting Nightmare diff but we have noticed a HUGE improvement in the drop rate of magic and the amount of enemies which is now far more on par with the TCP game we were playing before I found this mod (vanilla - 1.13d LOD)

The file I changed this in was PlugY

I know PlugY is working as we went to the moo moo filed 3 times in one session, killed the king each time and this is in the PlugY file I am changing -- ActiveCowPortalWhenCowKingWasKilled=1 --

The NBPlayersByDefault was a 0 (zero) before I changed it on both computers

As an aside, My computer is the one that hosts usually, do we have to change the file on the join computer as well? Both are using D2SE and PlugY v 10 but only mine has had the .ini file (if it is the correct one) changed so far.

So my questions are - Am I using the correct file? Do both computers have to be changed? And am I doing the correct thing to increase our amount of enemies with the NBPlayerDefault change to 2?

Thanks for any help in advance anyone can give me :D

Marshall

#116 LeftAnswer

LeftAnswer

    Heir to the New Moon

  • Webmaster
  • 2,617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Behind you
  • BattleTag:LeftAnswer#1579
  • Gamertag:LeftAnswer

Posted 10 April 2012 - 05:20 PM

View PostReDragon, on Apr 10 2012, 09:23 AM, said:

My question is as follows : In my PlugY folder I have 3 icons which look like a notepad page with a yellow gear on them, is this the .ini file
?
These are indeed .ini files. You just cant see the extension because they are hidden on your computer.

View PostReDragon, on Apr 10 2012, 09:23 AM, said:

If so which do I fiddle with to customise my game?

They are named as follows : PlugY - PlugYDefault - PlugYFixed
You would want to modify the one called just "PlugY".

View PostReDragon, on Apr 10 2012, 09:23 AM, said:

I changed the NBPlayersByDefault to 2 as I am playing a TCP game with a family member in the same house and I think it worked. I say think because I only considered this course of action just before starting Nightmare diff but we have noticed a HUGE improvement in the drop rate of magic and the amount of enemies which is now far more on par with the TCP game we were playing before I found this mod (vanilla - 1.13d LOD)

The file I changed this in was PlugY

I know PlugY is working as we went to the moo moo filed 3 times in one session, killed the king each time and this is in the PlugY file I am changing -- ActiveCowPortalWhenCowKingWasKilled=1 --

The NBPlayersByDefault was a 0 (zero) before I changed it on both computers
NBPlayersByDefault increases the difficulty of the monsters as if you have that many people in the game. Setting it to 2 means that the monsters will be as difficult as if you had 2 people in the game. Since there are already two of you in the game, my guess would be that there would be no effect at all. This is the same is using the "/Players X" command (in your case "/Players 2") when you enter each game. If you want more difficult monsters (and therefore more drops), increase this number.

View PostReDragon, on Apr 10 2012, 09:23 AM, said:

As an aside, My computer is the one that hosts usually, do we have to change the file on the join computer as well? Both are using D2SE and PlugY v 10 but only mine has had the .ini file (if it is the correct one) changed so far.
The host should only have to configure the PlugY.ini file for it to work. That being said, it cant hurt if you both have the same settings.

View PostReDragon, on Apr 10 2012, 09:23 AM, said:

So my questions are - Am I using the correct file? Do both computers have to be changed? And am I doing the correct thing to increase our amount of enemies with the NBPlayerDefault change to 2?
Yes, no, no (it increases the difficulty of the monsters, not the number of them).

View PostReDragon, on Apr 10 2012, 09:23 AM, said:

Thanks for any help in advance anyone can give me :D

Marshall
You're welcome.
Posted Image

#117 Whack_Attack

Whack_Attack

    Aristocrat

  • Wiki Editors
  • 2,382 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nova Scotia
  • BattleTag:Whack#1225
  • D2 Realm:US West
  • WoW Server:Sargeras
  • WoW Faction:Horde

Posted 11 April 2012 - 08:02 AM

Coding aint no thang when you're LeftAnswer

Respect
You asshat! I was taming that

#118 Hozzz9

Hozzz9

    Peasant

  • Members
  • 2 posts

Posted 10 May 2012 - 12:04 AM

Hey guys just wondering if anyone can help.

Running d2se with patch 1.13c with plugy 10.00. I can't get any music or greetings from the npc's (stay a while and listen!!) but the dialogue and sfx seem to be working fine?

#119 LeftAnswer

LeftAnswer

    Heir to the New Moon

  • Webmaster
  • 2,617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Behind you
  • BattleTag:LeftAnswer#1579
  • Gamertag:LeftAnswer

Posted 10 May 2012 - 05:39 PM

View PostHozzz9, on 10 May 2012 - 12:04 AM, said:

Hey guys just wondering if anyone can help.

Running d2se with patch 1.13c with plugy 10.00. I can't get any music or greetings from the npc's (stay a while and listen!!) but the dialogue and sfx seem to be working fine?

Does it work fine without plugy?
Is d2music.mpq and d2xmusic.mpq in your diablo II directory?
Posted Image

#120 Hozzz9

Hozzz9

    Peasant

  • Members
  • 2 posts

Posted 10 May 2012 - 06:20 PM

Didn't work without plugy. I have those files in my d2 directory, just going to try a full reinstall see what happens! Cheers.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users